A Lét tudománya / Ismertető

„Nemzedékről nemzedékre az ember újjászületik. Minden nemzedék új élettörekvésnek ad hangot és a beteljesedés újabb keresésére indul. Minden embernek szüksége van ép testre és lelki egészségre, jobb cselekvési, tisztább gondolkodási képességre, hatékonyabb munkavégzésre és a többiekkel való szeretetteljesebb, hálásabb kapcsolattartásra. Elegendő életerő és intelligencia kell ahhoz, hogy az ember beteljesítse vágyait, s életében megelégedettséget leljen. S láttuk, hogy a Transzcendentális Meditáció® rendszeres gyakorlásával mindez megvalósítható.” – Maharishi

Maharishi Mahesh Yogi a világhírű Transzcendentális Meditáció® mozgalom megalapítója a világ nagyobb városaiban meditációs központokat hozott létre. A Lét tudománya és az élet művészete: Transzcendentális Meditáció® feltárja előttünk, hogy miért tisztelik világszerte Maharishit korunk legnagyobb megvilágosodást tanító mestereként.


A Lét tudománya már e-könyvben is elérhető!

Egyetlen digitális kötetben, 480 oldalon.
A könyv megvásárlásánál egy digitális aláírás (látható- és nem látható formában) is rákerül, ezzel teljesen egyedivé és névre-szólóvá téve az adott példányt.