Gyakran ismételt kérdések

Mikor kapom meg a megrendelt könyveket?

Utánvétellel történő szállítás esetén a megrendelt könyvet/könyveket futárszolgálattal juttatjuk el otthonába, vagy akár a munkahelyére. A megrendelt könyvek szállítási határideje 1-2 munkanap. (Postafiókcímre nem áll módunkban kézbesíteni.)

Előre utalás esetén a könyvek a beérkezett fizetés után kerülnek csomagolásra, és 1-2 munkanapon belül kézbesítésre kerülnek.

Külföldi szállítás esetén a kézbesítési idő 4-7 munkanap országtól és futárszolgálattól függően.

Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

Mi van akkor, ha már megrendeltem a könyveket, de mégis változtatnék a rendelésemen?

A megrendelést megváltoztatni a csomagolási folyamat megkezdéséig lehetséges. Ebben az esetben kérjük, értesítse ügyfélszolgálatunkat (megrendeles@vaszistha.hu e-mail címen) és vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.

Mit tegyek, ha elállok a vásárlási szándékomtól?

A megrendeléstől elállni a csomagolási folyamat megkezdéséig lehetséges. Ebben az esetben kérjük értesítse ügyfélszolgálatunkat (megrendeles@vaszistha.hu e-mail címen) és vegye fel munkatársunkkal a kapcsolatot.

Milyen kedvezményeket kaphatok?

A www.vaszistha.hu oldalon minden könyv fogyasztói árából kedvezményt adunk ahol ez lehetséges, ez minden termékre külön fel van tüntetve (ez az internetes ár). A weblapon feltűntetett értékű vásárlás felett elengedjük a postaköltséget. Tíz vagy több könyv együttes megvásárlása esetén vegye fel kiadónkkal a kapcsolatot (megrendeles@vaszistha.hu e-mail címen).

Kinél reklamálhatok, ha tíz napon túl nem érkezik meg a küldeményem?

Amennyiben a megrendelt könyv/könyvek nem érkeznek meg öt napon belül, abban az esetben ezt jelezze írásban vagy telefonon ügyfélszolgálatunknak (megrendeles@vaszistha.hu e-mail címen).

Kapok e nagyobb kedvezményt, ha nagykereskedő vagyok?

Ez mindig az eseti megállapodástól függ. Kérem jelentkezzen ügyfélszolgálatunknál (vaszistha@vaszistha.hu e-mail címen).

Mi van akkor, ha a kapott könyv sérült?

A megrendelt könyvekre a Ptk. 305. § szabályai szerint szavatosságot vállalunk. Ha a kapott könyv sérült, akkor a hiba felfedezését követő lehető legrövidebb időn belül írásban tájékoztassa az ügyfélszolgálatunkat a megrendeles@vaszistha.hu e-mail címen. Hibás teljesítés esetén a megrendelését a Ptk. 306. §-ban meghatározott szavatossági sorrend szerint: – elsősorban kicseréljük – ha a cserére nincs módunk, úgy választása szerint árengedményt adunk, vagy a megrendeléstől elállhat, és kérheti a megrendelt termékért kifizetett összeg visszatérítését. A szállítási költséget nem áll módunkban visszafizetni. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak helye nincs. Hibás teljesítés esetén a szavatossági jogok érvényesítésével kapcsolatos költségek (pl. kicserélés vagy elállás esetén a visszaküldés postaköltsége) a Vaszistha Kiadót terhelik.